10 d’abril del 2013

Aproven el nou pla d'urbanisme de Sant Jaume d'Enveja, amb 1.965 nous habitatges

SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ha aprovat definitivament aquest dimecres el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Jaume d'Enveja (Montsià). El nou planejament preveu un total de 1.965 nous habitatges, un 32% dels quals en règim de protecció. A més, preveu reconvertir sectors de creixement proposats entre el nucli urbà i el riu per fer un parc fluvial com una única peça de sòl urbanitzable no delimitat. Segons el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, aquest plantejament, que es pretén aplicar en futurs plans urbanístics, suposarà que els usos s'acabaran concretant un cop es procedeixi a la delimitació de l'espai.

El document proposa setze polígons d'actuació urbanística, a més d'uns altres deu sectors de sòl urbà per on s'aposta per accions de millora, així com cinc sectors de sòl urbanitzable delimitat i quatre més de no delimitat. Al nucli dels Muntells, s'ha classificat una petita franja de sòl no urbanitzable per sobre de l'avinguda del canal de les Salines i el buit entre rec del Riuet i el carrer Major.

El POUM ha estat aprovat després que s'hagin introduït les modificacions requerides per la CUTE, tot i que queda pendent de publicació al DOGC i, per tant, de la seua executivitat, a la presentació d'un text refòs per part de l'Ajuntament que incorpori aquestes consideracions.

Via ACN
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta